ACDC Repair biedt de volgende diensten aan:
Reparatie
Denk hierbij aan allerlei storingen ontstaan door gebruik in wisselende gebruiksomstandigheden zoals vocht,warmte, kou, ondeskundig gebruik enz. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld ruisproblemen en kraakproblemen en soms totale uitval. Reparatie is dan de enige oplossing. Ook slijtage door veelvuldig gebruik kan tot defecten leiden die reparatie noodzakelijk maken. Eindbuizen vervangen, om een gitaarversterker of basversterker weer zijn optimale kwaliteit te geven, is een overbekende reparatie voor veel trotse bezitters van buizenversterkers.

Onderhoud (van buizenversterkers)
Hierbij wordt de conditie van een versterker bekeken. Buizen worden gecontroleerd en eindbuizen, indien nodig, nageregeld . Mechanische onderdelen worden gecontroleerd op een goede werking zoals: de hele constructie op losse onderdelen, schakelaars op goed functioneren. We controleren of alle in- en uitgangen en hun verbindingen functioneren, of draadbevestigingen correct zijn en veel meer, allemaal voor een bedrijfszekere en veilige werking.

Modificatie
Het biascircuit in buizenversterkers is van essentieel belang voor een correcte instelling van eindbuizen. Een stabiele inregelmogelijkheid is zeer belangrijk voor de levenduur van eindbuizen en de kwaliteit van het geluid. Voor versterkers die deze mogelijkheid niet of onvoldoende hebben heeft ACDC repair diverse modificaties ontwikkeld. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Gelukkig zijn de meeste versterkers van zeer goede kwaliteit en een veilige fabricage. Desondanks zal er altijd onderhoud of reparatie nodig blijven.